Column

Oud met Vernieuwen

We zitten alweer in de laatste maand van 2018! Wat gaat de tijd toch snel en wat kan er veel gebeuren in korte tijd. Zeker sinds ik moeder ben, vind ik dat de dagen, de weken, de maanden omvliegen. Onze jongens zijn zo weer een jaar ouder en het is zo weer tijd voor een jaar vol nieuwe plannen en mogelijkheden.

Want dat is dan wel weer heel leuk en nodig: vernieuwen! Niet het oude zomaar vervangen, maar wel zoeken naar hoe dingen anders kunnen en daar partners bij zoeken die passen bij de klanten van Perfect Events. Ondanks dat de tijd vliegt blijf ik altijd nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt en waar nieuwe kansen en mogelijkheden zijn!

Zo ben ik nu bezig met de ontwikkeling van een nieuw concept. Ik zoek naar mooie locaties met het liefst een verhaal, met mensen die onze gasten iets kunnen vertellen maar vooral inspireren. Soms vinden ze Perfect Events en soms kom ik ze tegen.

‘Ook ondernemers die kritisch zijn naar mij, zodat ik mijn eigen werkwijze kan aanpassen en verbeteren’

Zoals een bekende modeontwerpster die veel gebruik maakt van circulaire stoffen. Ze worden gebruikt in de Haute Couture maar ook in de nieuwe kleding van de medewerkers van het Prinses Maxima Centrum. Gasten krijgen een kijkje achter de schermen en wij organiseren daar bijvoorbeeld een Life Style Event.

Of een racebedrijf dat jonge racers begeleidt tot de top van de wereld van Formule 1 en dat in de precisie doet, met alle beschikbare kennis en ervaring. Wij mogen daar soms met een groep komen meekijken – maar vooral meebeleven.

Ik geniet daarvan: nieuwe paden ontdekken, nieuwe mensen en partners zoeken. Daarnaast zijn nieuwe klanten uiteraard inspirerend, maar ook bestaande klanten die bezig zijn met vernieuwen. Door samen te gaan voor een hele andere invulling van evenementen dan de klant gewend is, komen we misschien wel uit op een hele andere doelstelling en uitkomst dan eerdere evenementen. Leuk om daar samen over te praten en te brainstormen.

Dus ik heb zin in het nieuwe jaar! Met allemaal nieuwe ervaringen waar ik weer beter van word en met mooie ondernemers waar ik elke keer weer van leer. Ook ondernemers die kritisch zijn naar mij, zodat ik mijn eigen werkwijze kan aanpassen en verbeteren. Zo kom je elke keer weer in een nieuwe fase en daar krijg ik heel veel energie van!

Dus ik proost graag: op het nieuwe jaar en onze nieuwe kansen!

Jeichien Plantema