Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De Gouden Parel Lopikerwaard verkiezing is weer losgebarsten!

Wie volgt Peter van den Hadelkamp op en mag zich de Gouden Parel Lopikerwaard 2018 noemen?

Helaas de stembus is gesloten!

De winnaar wordt dinsdag 18 december bekend gemaakt.

Edwin Dullaart

Edwin Dullaart

Terberg Verenigde Bedrijven

2018 was een jaar vol ontwikkelingen voor Edwin Dullaart van Terberg Verenigde Bedrijven. Niet alleen werd Loodgietersbedrijf N.J. van den Broek overgenomen, ook werd met De Curve het meest duurzame kantoorpand van IJsselstein gerealiseerd. Met de transparantie en vooruitstrevendheid van Dullaart en zijn team wordt een voorbeeld gegeven aan de regio, reden genoeg voor een nominatie voor de Gouden Parel Lopikerwaard.

Rogier van Baaren

Rogier van Baaren

Van Baaren Aannemers

Rogier van Baaren staat aan het roer van een ijzersterk familiebedrijf, dat al ruim 100 jaar actief is in de regio. Alweer de vierde generatie is er werkzaam, en ook de allerjongste generatie raakt al bekend met het Cabauwse bedrijf. ‘Bouwen moet een feest zijn’ is het motto van Van Baaren, en ondernemend Lopikerwaard vond het tijd voor feest bij Van Baaren, want Rogier zijn naam werd veelvuldig genoemd in de nominatiefase!

Edwin de Bruin

Edwin de Bruin

De Bruin BV

De Montfoortse ondernemer Edwin de Bruin is iemand die je overal tegenkomt in de regio. Is het niet met een spandoek van zijn De Bruin BV, dan wel vanwege de goede ervaringen die men met elkaar deelt. Edwin maakt het onderscheid door er, met zijn team, koste wat het koste voor te zorgen dat zijn klant het werk af kan maken. Een betrouwbare partner, die in december misschien wel de Gouden Parel op zijn schouw (of toch badkamerkastje?) kan zetten.

De stemmen zijn als volgt verdeeld:

– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-winnaars

– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen

– 20% wordt bepaald door de zogenoemde populariteitsstemmen (buren, vrienden, familie en kennissen)

U kunt stemmen tot dinsdag 4 december 17:00 uur, hierna sluiten de stembussen!

De uitreiking van de Gouden Parel Lopikerwaard vindt plaats op dinsdag 18 december bij het Fulcotheater. Meer informatie en aanmelden kan hier.