Nieuws

Avant Accountants tekent convenant Horizontaal Toezicht

Begin oktober heeft Avant Accountants, onderdeel van Avant groep, het convenant Horizontaal Toezicht getekend met de Belastingdienst.

‘Met dit convenant kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Wanneer wij een aangifte doen voor de loonheffing, inkomsten-, omzet- of vennootschapsbelasting, krijgt die aangifte van de Belastingdienst het stempel ‘gewoon goed’. Wij en de ondernemer krijgen snel zekerheid en duidelijkheid over de aangifte’, aldus Steven Willemsen, belastingadviseur bij Avant Accountants.

‘Langzaamaan proberen we meer klanten mee te laten gaan in het Horizontaal Toezicht. Het biedt zowel voor de klant als voor ons een hoop voordelen. Naast de al genoemde voordelen, hebben wij een vast contactpersoon bij de Belastingdienst waardoor er bij eventuele problemen, voorafgaand aan de aangifte overleg kan plaatsvinden zonder dat het directe gevolgen heeft. Zo weet onze klant ook veel sneller waar men aan toe is’, aldus Cees Loef, vennoot van Avant groep.

Wilt u meer weten over Horizontaal Toezicht en Avant Accountants? Neem dan contact met ons op, bel 0348 – 56 65 00 of stuur een e-mail naar info@avant-accountants.nl.